KINA-Turnén fortsätter

IMG_0419

Nu ligger jag å Tom i varsin säng på vårat dunder flådiga hotellrum. Björn å Rackarn ligger nog åxå i varsin säng på sitt hotellrum, men det är inget jag kan garantera. Hotellet ligger ute vid nån sjö mitt ute i bushen har vi fått förklarat för oss, inte heller nått jag kan garantera då Google Maps inte funkar och de e kålsvart ute. Det tog i alla fall fyra timmar bussfärd hit, två till hotellet, å sen en timme vilse, å en timme att vända tillbaka. Busschauffören va rätt sliten efter att ha u-svängat sej fram genom hela Suzhou. Nu är vi här i alla fall. Imorn ska vi spela på Taihu Folk World Music Midi Festival. 

IMG_0387 IMG_0409

Igår lirade vi på Changjiang Midi Festival. Näst största scenen. Den va stoooooooolor. Var helt galet. Vi hade en hel armé med festivalarbetare som bar all våran utrustning och två privata guider som tog hand om oss hela dagen. Giget gick dunderbra. Det va en fucking Blast/awesome/incredible/coolpistol etc. Publiken va helt tokig/awesome/amazing/crazzzy/maniacs etc. 

IMG_0363 IMG_0383

Snor kul va de i alla fall. Resten av dagen spenderade vi med att bli fotade tillsammans med festivalbesökare ur publiken och signa tishor 🙂 

Strax innan festivalen stängde så tog vi en tunnelbana in till Shanghai centrum och knatade runt. 

 

Idag har vi blivit guidade igenom resturangmenyn där vi käkade första kvällen. Det var maneter vi hade råkat beställa. Stort kinarestips: beställ inte Manet. Jätte äckligt. 

Däremot kan man köpa bläckfisk på pinne. Det äter riktiga krigare. 

 

Hattifnatt gonatt. /affe

Jonas Lööw

Email

You may also like...

Leave a Reply