Brandväggar, hundar, aphjärna – Kina vi är framme

Vpcs-Flyget-till-kina-141001
(Enda bllden som lyckades ta sig förbi KINAS stora Brandvägg)

Alla tutar i Kina. Mopeder, bussar, cyklar bilar. Alla! 

Vi landade på Shanghais flygplats vid fyra tiden i eftermiddags. Vad det blir i svensk tid har jag ingen aning om, blir lite yr å fattar inget när jag försöker klura ut det. Men en järnspikars massa med timmar tog det att åka i alla fall. Vi har precis kommit tillbaka till hotellet efter en utdragen bankomatsjakt. Efter cashinförskaffandet så dök vi in på första bästa resturang. Bjöds på hund för hela slanten. Tror vi. Beställde in ett gäng "mat" på random. 50% gick att äta. Den andra hälften bestoddels av slaktrester från okänt djur i soppa med melon och bambuskott, dels av larv/snigel/maneten konsistens geléslamsor som smakade vinäger och hade tuggmotstånd som en bettskena…

Om två timmar dör vi säkerligen i matförgiftning. 

Men först ska jag passa på att berätta om vår lilla flygtur. Den gick bra.  Slut. 

Imorn skulle vi ha spelat rock. Om vi inte ätit sjusortersapa till middag.  

Är förresten helt värdelöst med internet. Varför har man ens det i Kina? Facebook, instagram, hotmail, Google, gmail, youtube, Twitter, Wikipedia, WordPress mm. Allt är cencurerat och oåtkomligt. Varför behöver dom ens smartphones? 

Skriver det här på min iPhone å ska försöka mejla det till JonasROCKBLADET, så att han kan blogga upp det åt oss, förhoppningsvis.

Jonas Lööw

Email

You may also like...

Leave a Reply