Bättre sent än aldrig!

Tjabbaa! Nu har vi varit väldigt dåliga på att uppdatera här, det var väldigt oerfaret.

Vi var ju i Kina och kom fram till Taihu, där skulle vi spela ett akustiskt set, eftersom det var en folkmusik festival. Väl på festivalen fick vi scenen. Den var sjukligt stor, så kastade akustiska planerna i sjön och drog fram den rockigaste utrustningen och det blev sån jääävla succé. Det var hur mycket folk som helst som skrek och hoppade, sprang i cirklar och bar runt på varandra när vi spelade. Orealistiskt och sjukt kul med andra ord.

Planet hem från shanghai havererade så vi kom hem en dag senare men det var det nästan värt.

Efter en vecka att packa om och repa nytt set list så sitter vi nu i bilen på väg till Helsingborg där vårt korståg fortsätter, bilfärden är jättetråkig och inte ens quizkampen eller bob hund kan rädda en ifrån tristess. Jag och Affe packade bilen igår eller inatt snarare, det gick inte så bra, vi återskapade matadoren i filmen om tjuren Ferdinand det gick däremot oerhört bra, slet vårt hår till förbannelse tills vi ledsnade ur och slängde in allt och stängde dörren snabbare än vår egna skugga. Vi gör ett nytt försök efter Helsingborg.

Våran merchkarl, Pune, har för första gången på tre år utsett sig själv chaufför på hela turnen, det ska han få äta upp.

Imorrn har vi ännu en dödsresa framför oss när vi ska till Berlin och möta opp med våra vänner i Zero Zero och spela på White trash fast food, sist vi spelade där var det smockat med folk å vi dansade till solen gick opp sen gjorde Tom illa ryggen så han inte kunde gå på två dagar.

Jaja vi skriver väl imorrn i bilen igen tack och hej

//Björn och alla andra i VCPS

 

PS. Här är en liten video från Kina, dock dåligt ljud från kameran:(
 

You may also like...

Leave a Reply