PACKAT Å KLART!

 

Är precis tillbaka i Falun, har varit i grannkommun och handlat trumpinnar till trummaren, gitarrsträngar åt gitarrguden, bassträngar till basen och 4st härvor med 10meterskabel.

Basen och gitarren är inlindade i finaste av skottsäkra och slagdämpande VCPS-tishor, storlek XS. Har läst på Flashback att invånarna i Kina i snitt är mindre än oss européer. Så äntligen ska vi kunna göra oss av med lite små storlekar i merchlagret!

IMG_0255IMG_0269

Är minimalt med gigutrustning som åker med. Normala fall brukar vi proppa turnebussen(hajen) full med allt, trummor, stärkare, toppar, lådor, pedaler, pedalbord, sladdar, verktyg, merch, skivor, brassestolar, backdrop, pinnar, cymbaler, stativ, mickar, instrument och backup instrument. Till Kina så är det Emirates Airlines som gäller, flygplan får man inte ta med mer packning än man kan bära, typ. Så det är endast cymbaler, dubbeltramp, pinnar, sladdar, effektpedaler, en gitarr och en bas som åker med. Det är lite utanför komfortzonen… Går gitarren sönder så får Björn helt enkelt lov att spela på den endå…. Går basen sönder så får jag ta och dansa istället, eller nått. Osv…

Läste på nån nyhetsida att det är upplopp i Hong Kong, Kinesiska myndigheterna har i något sorts försök att stoppa spridningen av bilder därifrån censurerat den sista västerländska sociala mediet Instagram. Så nu blir det inga bilder heller så länge vi befinner oss i Kina.

Efter många år av kämpande för att väcka någon sorts uppståndelse så har äntligen svenska myndigheter uppmärksammat oss. Här tipsar Svenska Generalkonsulatet i Shanghai och Svenska Ambassaden i Peking alla svenskar som befinner sej i Kina och alla Kineser som är intresserade av Sverige att gå på häftig rockspelning med VCPS: http://www.swedenabroad.com/en-GB/Embassies/Shanghai/Current-affairs/Events/Swedish-acts-at-Midi-Festival-sys/  

Imorgon lämnar vi Fosterlandet och sätter kurs mot oljeshejkernas förenade emirat, där vi mellanlandar i Dubai för att sedan fortsätta mot slutmålet Shanghai i Folkrepubliken Kina.

 

Jag skriver nå mer när jag har nå mer å skriva istället.
Här kan man lyssna på en intervju jag gjorde i P4 igår:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=161&artikel=5978167

IMG_7125

سلام تحية /Affe

You may also like...

Leave a Reply